Campionate

VIDEO Revenire istorică a Angliei în fața Germaniei! Nemții au pierdut după 2-0 în minutul 57 » Gol magnific cu călcâiul pentru Vardy

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 martie 2016

Germania și Anglia au oferit un spectacol de mare clasă la Berlin, unde britanicii s-au impus la capătul unui meci incredibil, scor 3-2. Nemții au lovit în prima repriză de două ori, însă o singură dată golul a fost validat.

VIDEO DE LA MECI!

Mario Gomez a înscris în minutul 27, însă asistentul a ridicat eronat fanionul. Avea să fie totuși 1-0 la pauză, după execuția lui Kroos la colțul scurt. S-a făcut 2-0 în minutul 57, când Mario Gomez a înscris din pasa lui Sami Khedira. Din acest moment pe teren a existat doar Anglia.

Echipa lui Roy Hodgson a lovit prima dată în minutul 61, prin vedeta lui Tottenham, Harry Kane. Cu 15 minute înainte de final și-a intrat în rol golgeterul din Premier League. Jamie Vardy a înscris un gol magnific cu călcâiul din pasa lui Clyne. A devenit atfel primul jucător al lui Leicester care marchează pentru națională după Lineker, în 1985.

Anglia mai putea înscrie o dată prin Delle Alli în minutul 85. A venit însă lovitura de grație în prelungiri, când Eric Dier a punctat cu o lovitură de cap excelent plasată, după o centrare a lui Henderson.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.