Liga 1

Un meci pe lună! Cifrele nu sunt de partea jucătorului dorit de Rednic: "E ceva ciudat la mijloc!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 March 2016

Mircea Rednic l-a dorit şi a insistat pentru aducerea lui Andrei Peteleu, 23 de ani, ca o variantă imediată în banda dreaptă, acolo unde, după plecarea lui Collins Fai, Sergiu Hanca încă n-a dat randamentul scontat.

Însă Dinamo nu s-a grăbit să-l înregimenteze pe jucătorul care este în litigiu cu Petrolul Ploieşti. Din cauza cifrelor fotbalistului, roş-albii nu s-au grăbit să ofere nici 25.000, nici 18.000, nici 10.000 de euro pentru a grăbi transferul său.

Fără transferuri, în ultimele 6 etape

"Are, în medie, un meci pe lună în ultimii doi ani! E ceva ciudat la mijloc, altfel de ce ar fi jucat atât de puţin?! Oricum, acum suntem în plin campionat, transferurile adevărate se vor face la vară", au comentat cei din Ştefan cel Mare.

Peteleu n-a mai jucat de la finele anului trecut, a pierdut ultimele luni de pregătire cu o echipă, astfel că nu reprezintă o soluţie imediată pentru Dinamo, nu are randament să se impună contratimp. În tot acest timp, clubul adună informaţii şi despre viaţa extrasportivă a lui Andrei, o nouă măsură la Dinamo, pentru a se vedea dacă un fotbalist se poate adapta la rigorile echipei.

În plus, cazul său încă se judecă la Comisia pentru Litigii, iar regulamentul spune că nici o formaţie nu poate transfera jucători în ultimele 6 etape de play-off, indiferent că sunt liberi de contract sau nu.

5 echipea bifat Peteleu în carieră, până acum: Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, Săgeata Năvodari, Târgu Mureş şi Petrolul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.