Nationala

Stanciu a fost din noul cel mai bun "tricolor" » "Simt că pot fi mai bun, dar trebuie să schimb ceva!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 martie 2016

România și Spania au terminat la egalitate, 0-0, la capătul unui meci foarte bun.

Nicușor Stanciu, cel mai bun jucător al României, a vorbit despre meci și despre posibilitatea de a fi convocat la EURO 2016.

"Sunt puțin obosit. Toată echipa a alergat foarte mult. Eu cred că este un rezultat echitabil. Spania a avut posesia, iar noi știam că trebuie să ne dăruim și să alergăm foarte mult. Sper ca lumea să fie mulțumită de jocul nostru. Este bine că am recuperat multe mingi, de unde am avut multe contraatacuri și nu i-am lăsat să aibă o posesie foarte mare.

Nu știu dacă voi păstra numărul 10. Acum s-a întâmplat să îl iau eu. Dacă mai vin la lot, vom vedea dacă voi purta tot acest număr.
Eu sunt nou la națională și mă bucur că sunt aici. Sper ca evoluțiile de la Steaua să îl convingă pe domnul Iordănescu să mă cheme și pe viitor.

Sigur nimeni nu are locul asigurat. Nu pot spune că eu sunt sigur de al meu. Simt că pot juca mai bine și în unele momente trebuie să gândesc mai bine anumite faze, să mă corectez. Trebuie să joc bine la Steaua, pentru a putea fi la EURO ", a spus Nicușor Stanciu la DolceSport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.