Nationala

Conducerea Stelei exultă după prestația lui Stanciu din meciul cu Spania: "Așteptăm ofertele! "

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 martie 2016

România a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Spania, iar Nicușor Stanciu a fost cel mai bun jucător român, la fel ca în meciul cu Lituania, când a marcat singurul gol al disputei.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a lăudat prestația decarului roș-albastru și a vorbit și despre meciul România - Spania.

"În finalul meciului, Stanciu a demonstrat că a fost omul meciului și că este cel mai bun. A arătat că merită să poate tricoul numărul 10. Nicușor a demonstrat că România se poate baza pe el.

După părerea mea, el este clar în lotul pentru EURO. Totuși nu cred că părerea mea contează. Așteptăm ofertele pentru el. O să fie foarte bine pentru club dacă vom avea mai mulți jucători convocați", a spus Argăseală la DigiSport.

2.500.000 €este cota luI Stanciu, potrivit transfermakrt.de

Inter Milano și AC Milan sunt primele cluburi mari care au venit după Stanciu. Granzii Italiei l-au urmărit în mai multe meciuri și ar fi dispuși să ofere 4 milioane de euro, sumă pe care Becali a refuzat-o.

Stanciu, pe care Becali vrea 10 milioane de euro, a jucat în acest sezon în 32 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 13 ori, oferind si 8 pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.