Campionate

Confesiunea surprinzătoare a lui Luis Suarez: "Nu am crezut că pot fi eu acela"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2016

Uruguayanul Luis Suarez se înțelege de minune cu Messi și Neymar în atacul Barcelonei , dar mărturisește că s-a temut că nu e suficient de valoros să joace la formația blaugrana.

Transferat în iunie 2014 de echipa catalană, vârful venit de la Liverpool s-a integrat perfect sub comanda lui Luis Enrique.

"Nu mi-am imaginat că pot fi acel număr 9 pe care-l căuta Barcelona. Normal, fiecare visează să joace alături de cei mai buni fotbaliști din lume. Eu joc azi cu Leo Messi, cu Neymar, cu Iniesta, Busquets...

68 de goluri a marcat Luis Suarez la Barcelona în 86 de meciuri

Adevărul e că nu credeam că am suficientă valoare cât să joc aici. Eu eram jucător pentru spații mai largi, dar m-am obișnuit, m-am adaptat la jocul acesta scurt, la tiki-taka. Îmi cunosc bine colegii, ei îmi știu jocul, mișcările... Ne-am sincronizat bine. Faptul că m-am integrat la Barça mă face foarte fericit.

Nu există invidie între mine, Leo și Neymar. Nici nu contează cine dă goluri, important e ca echipa să meargă bine. Obiectivul nostru e să câștigăm toate trofeele posibile", spune Suarez.

Suarez a venit la Barcelona în iunie 2014, dar a debutat abia în octombrie 2014, în El Clasico, după ce a ispășit suspendarea primită pentru că l-a mușcat pe Chiellini la Mondialul din Brazilia. 

Luis Suarez, 29 de ani, are contract cu Barcelona până în iunie 2019.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.