Nationala

Sânmărtean, criticat după meciul cu Spania: ”E un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 martie 2016

Cornel Dinu, fostul selecționer al României din perioada 1992-1993, a analizat prestația ”tricolorilor” din meciul amical cu Spania, scor 0-0.

"A fost o surpriză felul în care a evoluat România, bine tactic și inteligent. A fost o abordare inteligentă a jocului. Stanciu este jucătorul cel mai în formă și a zburdat pe lângă Koke și Sergi Roberto în prima repriză.

N-au intrat la joc în mod deosebit spaniolii, ci au avut o oarecare protecție pentru continuarea sezonului la echipele de club. Tătărușanu oferă încredere. Linia de fund a confirmat, chiar și Filip, fără o prezență consistentă în atac. Și mijlocul a mers bine.

În atac pot fi încercate și variantele Alibec sau Marica. Și Tamaș este o variantă pentru poziția de fundaș central", a spus Cornel Dinu la Dolcesport.

”Sânmărtean e un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal la ora actuală” Cornel Dinu

Lucian Sânmărtean a intrat pe teren în minutul 85, înlocuindu-l pe Nicușor Stanciu, cel mai bun jucător de pe al meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.