Liga 1

Speranțe pentru fanii lui Dinamo! Cel mai bun transfer al iernii ar putea rămâne: "Nu exclud să joc în continuare aici!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2016

Eric Bicfalvi a venit în iarnă la Dinamo și a devenit rapid un jucător important în echipa lui Mircea Rednic.

Contractul lui Bicfalvi cu formația alb-roșie expiră în iunie și, deși atunci când a venit în România spunea că va juca doar până în vară, acum declară că sunt șanse să continue la Dinamo.

"În acest moment sunt la 70% din capacitatea fizică. Mă recuperez după o accidentare și sper să revin cât mai repde pe teren. Este posibil să rămân la Dinamo. Nu pot lua o hotărâre acum. Vom vedea în vară. Nu exclud să joc în continuare aici. Acum îmi lipsește omogenitatea, pentru că am venit târziu la echipă.

Dinamo poate câștiga Cupa României. Trebuie să avem încredere. Dintre colegi, îmi place de Anton și de Palici, care este un jucător creativ. Totuși, cred că echipa primează", a spus Bicfalvi, potrivit DolceSport.

Mijlocașul de 28 de ani a jucat șase meciuri în acest an pentru Dinamo și a marcat un gol, contra Stelei.

"Deocamdată nu meritam să fiu convocat la națională. Dacă nu voi juca bine, este normal să nu fiu chemat. Nu se va termina lumea dacă nu joc la EURO, dar voi fi puțin supărat" Eric Bicfalvi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.