Liga 1

Rednic dă ultimele detalii de la Dinamo » Pe ce jucător a pus ochii + Ce zice de prelungirea contractului și de Peteleu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2016

Mircea Rednic l-a lăudat pe Steliano Filip pentru prestația din meciul România - Spania (0-0). Antrenorul "câinilor" a vorbit și despre Peteleu, care a ales să meargă la Viitorul, dar și de prelungirea contractului cu Dinamo. 

"Filip a fost surprinzător de bun. Stanciu și Săpunaru m-au surprins și ei plăcut. E clar că au fost un plus la aceste meciuri. Steliano ar fi trebuit să urce mai mult în atac. Sigur poate mai mult decât a arătat. Eu știu ce poate el! Dar ținând cont că e al doilea sau al treilea meci al lui printre titulari, cred că nu a vrut să riște mai mult. Nu știu nici ce indicații a primit. 

Eu zic că Filip poate juca în fața lui Raț. Nici Raț nu urcă foarte mult. Mă bucur că a devenit o soluție bună pentru națională", a zis Rednic la Digi.

...despre Peteleu: "Ceea ce a depins de mine la Peteleu, am făcut. Asta e dacă a ales altceva! S-a și discutat cu el, a venit la București. Nu mai contează detaliile financiare. Eu îl cunoșteam pe Peteleu, se încadra în salariul pe care îl puteam da"

...despre Cristian Cherchez: "Mie îmi place Cherchez de la Târgoviște. Dar nu discut acum despre alte transferuri" (n.r. Cristian Cherchez are 25 de ani și evoluează la Chindia Târgoviște. Atacantul a strâns 22 de meciuri în acest sezon și a marcat 13 goluri. Cotat la 250.000 de euro, fotbalistul a mai fost dorit de Dinamo și în urmă cu 2 ani)

...despre prelungirea contractului cu Dinamo: "Am avut o întâlnire cu Negoiță. A rămas să îmi facă o ofertă până sâmbătă. Vedem ce se va întâmpla. Nu știu dacă voi continua la Dinamo"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.