Nationala

"Regele" și-a caracterizat urmașul » Stanciu nu l-a impresionat pe Hagi! Unde mai are de lucrat mijlocașul Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2016

Nicușor Stanciu, 22 de ani, a jucat primele meciuri pentru România, cu Lituania și Spania, și a impresionat pe toată lumea, fiind cel mai bun "tricolor".

Hagi a vorbit despre Stanciu, cel care a purtat numărul 10 la națională, și spune că încă nu este impresionat de mijlocașul Stelei.

"Acum, Stanciu a ajuns la maturitate pentru că s-a călit la un club important, care vrea să câștige toate meciurile. El ne-a arătat că este în formă, și fizic, și mental. În timpul meciului, lui îi ies mai toate. Este un jucător dinamic și vede bine poarta. Stanciu are personalitate și este un jucător care poate decide meciul, pentru că își asumă riscuri.

Momentan, nu pot spune că sunt impresionat de el. Stanciu este puțin egoist și îi place să șuteze la poartă. În plus, are și pasă bună, dar nu foarte bună. El e un mijlocaș bun și poate deveni foarte bun doar dacă va continua pe drumul acesta. Totuși, este îmbucurător că avem un fotbalist cu «apucături» de decar", a spus Hagi la DolceSport. 

"Mai avem jucători talentați. Mai avem fotbaliști care pot da naționalei și mai multă valoare, și mai multă personalitate. Ar trebui să căutăm la națională mai mulți jucători tehnici" Gică Hagi 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.