Handbal

O anunță pe Niombla » CSM București a obținut semnătura franțuzoaicei Gnonsiane Niombla, de la Fleury, care va semna pe doi ani

Articol de Marian Ursescu  —  Tuesday 29th of March 2016 12:00

CSM București a perfectat al doilea transfer pentru viitorul sezon.

După muntenegreanca Majda Mehmedovici, extrema stânga de la Buducnost Podgorica, azi campioana României o va anunța pe franțuzoaica Gnonsiane Niombla, un inter stânga de 25 de ani, care vine de la campioana Fleury Loiret.

Niombla a avut evoluții foarte bune atât în campionat, cât și în Liga Campionilor, acolo unde a fost golgeterul echipei, cu 66 de goluri marcate. Campioană europeană de tineret, cu reprezentativa Franței, în 2007, jucătoarea de culoare a făcut trecerea la echipa de senioare a "cocoșului galic", unde a adunat 41 de selecții.

Cât a jucat la Fleury, Niombla a câștigat titlul în 2015, dar și Cupa Franței în 2014. În acest sezon, chiar în week-end-ul trecut, Niombla a cucerit Cupa Ligii Franței, fiind cea mai bună jucătoare în finala câştigată, 25-20 cu Nice, marcând de 5 ori.

CSM București o mai are în vizor și pe Eliza Buceschi, centrul "naționalei" României, care termină în această vară contractul în Germania, cu Thuringer.

Marian Ursescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.