Tenis

Cea mai mare surpriză de la turneul de la Miami » Simona Halep a scăpat de Serena Williams!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 martie 2016

Serena Williams, liderul WTA și câștigătoarea turneului de anul trecut, a fost eliminată în optimile competiției de la Miami.

Willams a pierdut surprizător, în trei seturi, în fața rusoaicei Svetlana Kuznetsova, locul 19 WTA, scor 7-6 (3), 1-6, 2-6, după o partidă care a durat două ore.

Americanca a câștigat primul set în tie-break, 7-3, după ce fiecare jucătoare și-a pierdut serviciul o dată.

În setul doi, Kuznetsova a jucat mult mai bine ca adversara ei și a făcut două break-uri, suficiente pentru a câștiga setul categoric, scor 6-1.

În setul decisiv, tot rusoaica a jucat mai bine, iar în debutul setului a făcut două break-uri și a condus cu 3-0. Williams a făcut break, dar imediat Kuznetsova a câștigat pe serviciul adversarei și a condus cu 4-1, pentru ca în final să se impună cu 6-2.

În turul următor, Kuznetsova se va duela cu învingătoarea meciului dintre Elina Svitolina, locul 16 WTA, și Ekaterina Makarova, locul 31 WTA.

Serena putea fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Miami, la fel ca anul trecut, când americanca s-a impus în trei seturi.

Pentru un loc în semifinale, Halep joacă mâine împotriva elvețiencei Timea Bacsinszky, locul 20 WTA, care a trecut de Agnieszka Radwanska, locul 2 WTA. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.