Campionate

VIDEO În urmă cu o lună, un fotbalist turc i-a arătat "roșu" arbitrului » În weekend, cei doi s-au revăzut, iar ce s-a întâmplat e nemaiîntâlnit

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 martie 2016

Jucătorii formației Trabzonspor s-au împăcat cu arbitrul Deniz Bitnel la un meci amical cu Samsunspor, după ce, în urmă cu o lună, "centralul" eliminase 4 jucători ai echipei lui Hami Mandirali.

Imaginile cu Salih Dursun, fundaș la Trabzonspor, arătându-i cartonașul roșu arbitrului Deniz Bitnel au devenit virale pe internet în urmă cu o lună. La scorul de 1-1 în meciul dintre Galatasaray și Trabzonspor, "centralul" a acordat penalty pentru Galata în minutul 87, eliminând al treilea jucător al oaspeților. În meleul creat, arbitrul a pierdut cartonașele. Dursun l-a ridicat pe cel roșu și i l-a aratat, ironic, "fluierașului", fiind și el trimis la vestiare după acest gest.

La sfârșitul săptămânii trecute, Bitnel a condus din nou un meci al lui Trabzonspor, de data aceasta un amical cu Samsunspor, 2-3. Ca să-i ceară iertare arbitrului, jucătorii au plănuit un moment care să mai șteargă din momentele tensionate de la precedenta întâlnire. Dursun a fost cel care l-a purtat pe umeri pe Bitnel până la ieșirea de pe teren.

Vezi aici imaginile video!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.