Liga 1

Un fost antrenor de la Dinamo se plânge de relația pe care a avut-o cu Negoiță » I-a fost refuzat un jucător pe care Rednic îl vrea acum: "Eu nu am făcut atât tam-tam"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 March 2016

Flavius Stoican, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre perioada în care el a antrenat-o pe Dinamo și despre cât de greu îi era când dorea să transfere jucători.

"Negoiță i-a adus lui Rednic tot ce și-a dorit. Eu, când eram antrenor, aveam mai multe dificultăți. Erau scouteri care îmi propuneau jucători, iar eu alegeam dintre ei, dar era nevoie ca și cei din conducere să își dea acordul. În plus, era și un președinte (n.r. Costantin Anghelache) care trebuia să accepte condițiile salariale.

De exemplu, am văzut acum că Rednic îl vrea pe Cherchez. Eu îl știu, pentru că l-am antrenat un an la Chindia Târgoviște. Este un jucător foarte talentat și poate face față în Liga 1. Poate juca la Dinamo, daca i se dă încredere.

Eu l-am adus pe Cherchez la Dinamo și a făcut un cantonament cu noi. Mi-am dat acordul pentru a-l păstra la echipă și mai lipsea doar plătirea sumei de transfer. Până la urmă nu s-a făcut transferul, iar eu nu am făcut atâta tam-tam", a spus Stoican la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.