Liga 1

Negocieri intense între Negoiță și Rednic: "Nu vorbesc despre bani! Antrenorul a primit tot ce a vrut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 martie 2016

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic negociază în această perioadă prelungirea contracului, care expiră în vară.

Finanțatorul alb-roșilor a vorbit despre stadiul discuțiilor pe care le poartă cu Mircea Rednic și a oferit cele mai noi detalii.

"Eu nu i-am făcut oferta sâmbătă, pentru că eram plecat la Cluj. Nu se pune problema banilor. Trebuie să ne facem timp pentru a vedea ce așteptări are domnul Rednic și să văd ce așteptări am și eu. Azi sau mâine vom mai vorbi iar. Suntem în discuții pentru a semna pe încă un an. Acum avem trei meciuri importante și trebuie să ne concentrăm asupra lor. Până la finalul sezonului avem timp destul pentru a discuta despre contract.

Au fost discuții cu Peteleu, s-a făcut ofertă, dar nu a venit. Nu stăm în Peteleu. Era vorba ca el să vină din vară. Dinamo are un lot făcut din jucătorii pe care i-a dorit Rednic. I-am adus tot ce a vrut. Noi am lucrat bine și cred că putem emite pretenții la titlu.

Clubul trece printr-un moment foarte bun. Există liniște, salariile sunt plătite la zi și facem o treabă bună. Avem un buget pentru o echipă care este pe locul 4. Unde sunt problemele?", a spus Negoiță la DigiSport.

Citește și: Rednic dă ultimele detalii de la Dinamo » Pe ce jucător a pus ochii + Ce zice de prelungirea contractului și de Peteleu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.