Nationala

EXCLUSIV "Juca fotbal împotriva tatălui său și îl dribla de fiecare dată!" Povești inedite din copilăria lui Nicușor Stanciu

Articol de Justin Gafiuc, Răzvan Luţac  —  marţi, 29 martie 2016

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, disponibilă și în varianta digitală, găzduiește azi un reportaj exclusiv din satul în care a copilărit Nicușor Stanciu, Craiva, județul Alba.

Echipa Gazetei a vorbit cu mai mulți săteni, printre care preotul Adrian Bolea, duhovnicul fotbalistului,  în același timp vecin și prieten cu Nicușor, dar și cu unul dintre unchii acestuia, Cornel Borza.

"La el e dar de la Dumnezeu. La orice oră, singur, cu alţi copii, era pe stradă. După Înviere, aveam în obicei să facem nişte echipe din bătrânii satului, cei căsătoriţi, cei în armată şi aşa mai departe, care jucau pe singurul teren de aici.

El, deşi avea 7-8 ani, era chemat mereu. Ducea două meciuri şi le juca bine! Era talentat de-atunci. Îi plăcea să fie în echipă diferită faţă de tatăl lui, Nicolae. Şi plăcerea şi mai mare era să-l dribleze. O făcea mereu şi ne distra straşnic", a povestit Bolea pentru Gazeta Sporturilor. 

În ziar găsești și alte povești cu Stanciu, dar și poze cu locurile natale ale noului decar al "naționalei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.