Liga 1

Grigoraș, start cu stângul pe banca lui ACS Poli! Cum au comentat cei doi antrenori meciul de la Timișoara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 March 2016

Antrenorul Petrolului, Jerry Gane, își felicită jucătorii după ce au reușit prima victorie din acest sezon în deplasare, scor 1-0, la ACS Poli Timișoara. 

"N-a fost ușor! E prima victorie după mult timp. Acel punct de la Cluj a contat. Sperăm să salvăm acest final de campionat. Am marcat la puținele ocazii pe care le-am avut. 

Ne vorbisem ca în a doua repriză doar să ne apărăm. Nu e ușor când vii după 9 înfrângeri să gestionezi o astfel de situație. Fiecare meci e important. Presiune există! Îi felicit pe băieți pentru acest succes. 

Un punct nu ne ajuta cu nimic azi. La Cluj a fost de moral, dar azi nu se mai punea problema de așa ceva. Petrolul are o echipă bună, dar jucătorii nu mai aveau încredere", a zis Jerry Gane la Digi. 

"Am avut câteva situații foarte bune de a înscrie, dar n-am reușit. Am luat gol la singura lor ocazie. Șansa n-a fost de partea noastră. Nu pot să le reproșez prea multe jucătorilor. 

Eu am venit de 2-3 zile, nu prea aveam ce să schimb. Mi-am dorit mult să obțin o victorie la primul meci, dar nu prea am fost norocos. Atât timp cât mai sunt șanse, voi încerca să facem tot posibilul pentru a ne salva. Nu cred că trebuia să pierdem azi.

Au fost anumite tensiuni la echipă din cauza problemelor financiare. Dar în ultima vreme nu s-a discutat despre bani. S-a văzut dorință și chiar speram într-un rezultat pozitiv", a zis Petre Grigoraș la Digi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.