EURO 2016

VIDEO Ce au făcut adversarele României de la Euro » Franța e impresionantă + victorie de moral pentru Albania. Elveția a fost dezamăgitoare

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 martie 2016

Albania a reușit să câștige amicalul cu Luxembourg, însă nu foarte ușor. Adversara României de la Euro s-a impus cu 2-0, dar golurile au venit doar după ce gazdele au rămas în 10 oameni.

Joubert a fost eliminat în ultimul minut al primei reprize, iar a doua repriză albanezii au controlat jocul. Sadiku a înscris în minutul 63, iar cu 15 minute înainte de final Cikalleshi a majorat diferența.

Elveția n-a mișcat cu Bosnia

Deși a folosit cea mai bună echipă, Elveția a pierdut pe teren propriu cu Bosnia, scor 0-2. Fosta adversară a României nu doar că a câștigat, dar a făcut și spectacol.

Edin Dzeko după o acțiune personală și Miralem Pjanici din lovitură liberă au marcat în minutele 14 și 57. Meciul a fost controlat în mare parte de oaspeți, care au avut ocaziile mai importante.

Încă o victorie pentru Franța 

După 3-2 în fața Olandei, Franța a mai obținut ieri o victorie importantă, tot în fața unei adversare importante.

VEZI VIDEO

Primul adversar al României de la Euro s-a impus în fața Rusiei, scor 4-2. Deși au câteva probleme în defensivă, francezii arată o forță ofensivă impresionantă, care le-a lipsit în ultimii ani.

Ngolo Kante de la Leicester a deschis scorul din pasa lui Griezmann în minutul 8. În minutul 38 același Griezmann a pasat pentru reușita lui Gignac.

După pauză rușii au revenit în joc. În minutul 56 Kokorin a punctat, însă peste doar 8 minute Payet și-a confirmat forma excelentă pe care o traversează.

Zhirkov a făcut 3-2 în minutul 68, pentru ca mijlocașul lui Bayern, Kinglsey Coman să închidă tabela în minutul 76.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.