Liga 1

Un antrenor care a lucrat cu noul "decar" al naționalei dezvăluie: "Iancu era mai bun decât Stanciu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 martie 2016

Nicușor Stanciu a impresionat în tricoul naționalei, la meciurile cu Lituania și Spania, după un sezon foarte bun în tricoul Stelei.

Bogdan Stelea a lucrat cu Nicușor Stanciu la naționala de tineret a României și a vorbit despre cum era mijlocașul Stelei atunci.

"Eu l-am urmărit în tot ce a făcut. Este un jucător care îmi plăcea foarte mult și aveam încredere în el. Totuși, ceva m-a frapat la el. Spunea anumite lucruri, dar nu le vedeam transpuse la echipa națională. Vedeam o mare diferență între ceea ce făcea la Steaua și ce se întâmpla la echipa națională.

Așteptam mult mai mult de la el, la tineret. Și mai spun că m-a influențat și atitudinea lui Reghecampf și a lui Mihai Stoica, pe care i-am văzut că sunt apropiați de Stanciu, îl educă și au grijă de el. Modul în care ei m-au atacat pe mine m-a făcut să îmi dau seama că nu vine dintr-un mediu foarte bun.

La antrenamentele echipei de tineret, Iancu era mai bun ca Stanciu. Era incredibil și nu aveai ce să îi reproșezi", a spus fostul portar, la DolceSport.

Stelea a pregătit naționala de tineret între august 2013 și a rezistat doar până în aprilie 2014.  Cât timp a fost selecţioner la ”tineret”, Stelea a intrat în conflict cu doi dintre cei mai promiţători tineri jucători români, Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu, ambii fiind excluşi de la naţională după mai multe derapaje.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.