Liga 1

MM despre Stanciu: "Acum l-ați descoperit și voi? Nu știu cât e de actual numărul 10, că a cam dispărut din fotbalul mondial"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 martie 2016

Mihai Stoica îl laudă pe Nicușor Stanciu, despre care spune că era de așteptat să ajungă la un nivel foarte bun, mai ales că în urmă cu 3 ani a fost artizanul calificării în Champions League, când a marcat două goluri la Varșovia, cu Legia. 

"Prea mult se discută de evoluțiile unui jucător după două meciuri amicale. Indiferent de valoarea adversarului și prestația jucătorilor, meciurile amicale rămân meciuri amicale.

De Nicușor Stanciu se poate discuta de un real număr 10. Nu știu cât e de actual numărul 10, că a cam dispărut din fotbalul mondial, dar se putea discuta de el după foarte multe partide oficiale reușite pentru Steaua.

Nu știu de ce deodată l-am descoperit pe Stanciu după două amicale, chiar dacă e vorba de națională. Dacă stau bine și mă gândesc, în 2013 era unul dintre artizanii calificării Stelei în Liga Campionilor în grupe după partida memorabilă de la Varșovia și atunci avea 20 de ani.

Erau destule motive ca Nicușor Stanciu să fie considerat de perspectivă pentru fotbalul românesc. Mă bucur că și-a făcut un debut perfect la națională și sper din toată inima ca Nicușor Stanciu să facă parte din lotul echipei naționale pentru turneul final", a zis Mihai Stoica la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.