Liga 1

Cârțu crede că Stanciu poate avea de suferit din cauza lui Becali: "Așa face Gigi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 March 2016

Nicușor Stanciu are cel mai bun sezon din carieră și a atras atenția marilor cluburi ale Europei, care și-au trimis scouterii să vadă meciurile Stelei.

Sorin Cârțu, fost antrenor al Stelei, a vorbit despre cum negociază Gigi Becali când e vorba de vânzarea de jucători și spune că patronul Stelei preferă să nu vândă fotbalistul decât să îl dea pe un preț mai mic.

"Gigi vrea să transfere jucătorul pe o sumă mare. Așa face mereu Becali preferă să piardă jucătorul decât să îl dea pe o sumă mică. Pe Gigi nu îl încântă un preț de 2-3 milioane de euro, ca pe alții. Dacă el primește o ofertă de 3 milioane de euro, cere 6 milioane.

Așa cred că s-a întâmplat cu Alex Chipciu. El a avut momente bune în carieră și sigur a primit o oferă, dar Becali a refuzat-o și i-a mărit contractul. Cred că de aceea are un salariu de 30.000 de euro, care mi se pare foarte mare pentru Liga 1 și pentru România", a spus Cârțu la DolceSport.

2.500.000 €este cota luI Stanciu, potrivit transfermakrt.de

Inter Milano și AC Milan sunt primele cluburi mari care au venit după Stanciu. Granzii Italiei l-au urmărit în mai multe meciuri și ar fi dispuși să ofere 4 milioane de euro, sumă cu care Becali nu e de acord. 

Stanciu a jucat în acest sezon în 32 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 13 ori, oferind si 8 pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.