Liga 1

Reghe răsucește cuțitul: "A fost un arbitraj bun, a fost penalty, iar Hora trebuia eliminat și suspendat pentru meciul următor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 martie 2016

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi de arbitrajul de la meciul câştigat de Steaua în faţa Pandurilor, scor 1-0,  chiar dacă susţine că Steaua ar fi trebuit să mai primească un penalty.

"Eu nu consider că a fost un meci tensionat, a fost un meci jucat foarte bine de ambele echipe. Eu consider că echipa mai bună a câştigat. Eu consider că a fost un arbitraj bun, dar cred că echipa noastră a mai avut un 11 metri. Au tras foarte mult de timp, au fost foarte multe faulturi care nu au fost date. Cred că Hora trebuia să primească al doilea cartonaş galben şi să fie suspendat etapa viitoare", a declarat antrenorul Stelei la finalul meciului.

Reghe a vorbit şi despre situaţia lui Momcilovici şi Marica, după ce ambii au ieşit accidentaţi.

"La Marko (n.r.Momcilovici) nu s-a întâmplat nimic, după meci s-a simţit mult mai bine. La Ciprian (n.r.Marica) aşteptăm. A simţit o jenă şi nu a vrut sa forţeze, dar vom aştepta să vedem ce se întamplă mâine şi poimâine", a mai adăugat tehnicianul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.