Liga 1

VIDEO Cristi pericol public » 3 ieșiri în decor ale lui Săpunaru. Avram i-a dat doar un "galben", dar tot riscă suspendarea!

foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2016

Cristian Săpunaru a ieșit din nou la rampă din cauza nervilor la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața Stelei, scor 0-1. Fundașul gorjenilor a avut câteva ieșiri necontrolate în timpul meciului și după fluierul final. După joc, i-a fost reținută legitimația de fotbalist și riscă suspendarea. 

VIDEO

1. Mai întâi, cu 5 minute înaintea fluierului final al primei reprize, nervos de eliminarea lui Mrzljak, fundașul s-a năpustit către arbitrul Avram, fiind împins de acest cu mâna. Spiritele s-au calmat în cele din urmă,  după câteva minute bune de proteste.

2. Apoi, după golul marcat de Stanciu din penalty, și-a dat jos tricoul de nervi și, cuprins de furie, s-a dus glonț spre banca Stelei, unde a început să înjure la foc automat. Reghecampf a încercat să-l prindă de braț și să-i spună ceva, moment în care Săpunaru s-a tras brusc și l-a înjurat pe tehnician. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a considerat după joc că Săpunaru trebuia eliminat pentru că a înjurat banca adversarilor.


 

Nu e prima ieșire de acest gen a lui Săpunaru, care e recunoscut pentru temperamentul vulcanic pe care îl are. 

3. După fluierul final, Cristi s-a suit pe banca de rezerve pentru a-și găsi o poziție ideală din care să scuipe câteva persoane de la tribuna I, care cel mai probabil îl apostrofaseră.

Dacă în timpul jocului primise doar un cartonaș galben, lui Săpunaru i s-a reținut legitimația la finalul meciului, pentru incidentul cu fanii, și riscă suspendarea. 

La un pas de bătaie cu Bawab 

Spre finalul sezonului trecut, Cristi Săpunaru a ieșit în evidență la finalul meciului pierdut de echipa sa de atunci, Rapid, a pierdut pe teren propriu cu CS U Craiova, scor 1-2, și era ca și retrogradată.

VIDEO

Plini de nervi din cauza înfrângerii, giuleștenii s-au răzbunat pe adversari. Săpunaru a avut un gest total necontrolat la adresa lui Bawab. 

I-a șoptit atunci ceva la ureche după care a încercat să-l lovească. Fundașul a fost atunci oprit cu greu de colegi. 

Bătaie cu bodyguarzii la Porto

Săpunaru a fost în prim-plan-ul unui scandal imens după un meci Benfica - Porto, când i-a dat un pumn în gură șefului stewarzilor.

VIDEO

El și Hulk au riscat atunci o suspendare uriașă, mai ales că existau și probe video. Riscau atunci chiar închisoarea, însă în cele din urmă s-a ales cu o suspendare de doar 4 etape, deși inițial primise 6 luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.