Liga 1

Noi detalii despre situația lui Marica: "Nu a simțit o durere pronunțată, cum a fost cu Dinamo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2016

Mihai Stoica a vorbit despre accidentările lui Ciprian Marica și Marko Momcilovici de la meciul câștigat cu Pandurii, scor 1-0. De asemenea, directorul sportiv al Stelei a postat și un mesaj pe Facebook prin care le cere fanilor să vină la stadion duminică. 

"Ciprian nu a simţit o durere pronunţată, aşa cum s-a întâmplat cu Dinamo. Și-a dorit enorm să revină. A plecat în Emirate, a făcut tot ce a putut să revină cât mai repede pe teren.

S-a simțit bine, s-a antrenat bine și e un jucător de care avem mare nevoie. Este un băiat admirabil, exemplul lui a fost dat în vestiar de Laurențiu Reghecampf.

E un jucător ajuns la 30 de ani, are o situație financiară excepțională. Putea să stea să aștepte să revină, dar s-a grăbit să revină ca să joace fotbal și vrea să ajute Steaua în primul rând, chiar dacă e la mijloc și echipa națională", a declarat Mihai Stoica la Digi.

...despre Momcilovici: "Sper să nu fie ceva grav cu Marica, așa cum sper să nu fie ceva grav nici la Momcilovic, care e un jucător foarte important".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.