Baschet

Stephen Curry a dezvăluit secretul echipei sale: "Antrenorul ne pune să ne uităm la videourile astea"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 March 2016

Superstarul lui Golden State Warriors, Stephen Curry, a povestit că antrenorul Steve Kerr le pune jucătorilor săi videouri cu meciurile Barcelonei ca să găsească noi metode pentru a-şi surprinde adversarii din NBA.

Mulţi au spus despre Warriors că sunt Barcelona din NBA. Asemănările nu s-au oprit aici, Curry fiind asemănat cu Messi. Nu e de mirare că antrenorul Kerr apelează la imagini cu Messi&comp. pentru a găsi noi metode de a-şi surprinde adversarii.

"Antrenorul Kerr ne-a arătat mai multe videouri cu supermeciuri de fotbal şi în special imagini cu Messi. Am văzut cum joacă, care e stilul Barcelonei, ce fac jucătorii la fiecare meci şi cum marchează. Steve a găsit multe similitudini între jocul Barcelonei şi jocul nostru", a mărturisit Curry.

Cel mai popular baschetbalist din NBA visează la un nou titlu de MVP, după cel cucerit în sezonul trecut şi e încântat de comparaţia cu fotbalistul argentinian. "Eu şi Messi avem un stil creativ, eu încerc să fac faze spectaculoase cu mâinile, să fiu creativ ca Messi. Mă încântă să-l văd jucând pentru că nu ştii niciodată ce va face cu mingea. Sunt fanul lui", mai spune Curry.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.