Liga 1

VIDEO Fabricat în Bănie » Craiova a avut o revenire de ”lei” și s-a impus în 10 în partida cu Botoșani, 2-1

Acka a marcat ieri primul său gol în Liga 1

Articol de Eduard Apostol  —  Friday 1st of April 2016 12:00

Cu sufletul la gură, apostrofaţi, în inferioritate numerică mai bine de o repriză, scăpaţi doar cu bara lui Cabrera în prelungiri, "juveţii" au obţinut o victorie în minutul 90, după ce-au întors un scor potrivnic.

Oltenii au primit drept de a juca în Europa prin insolvenţa Mureşului, însă mai trebuie să-şi obţină biletul, de locul 7, pe teren. Spectatorii vor Craiova ca pe vremea Maximei, să atace, sufocându-şi adversarul, însă nu poţi surprinde cu avioane de hârtie. Mai merge cu hei-rup-ul, însă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Botoşănenii simt de ceva vreme aerul rece al locurilor de la retrogradare, astfel că au prestat o repriză un joc matematic, disciplinat şi exact, fără să lase spaţii, controlul balonului şi prim-plan adversarului. Iar oltenaşii n-au arătat nici o idee 45 de minute. Ieşirea total aiurea a lui Straton i-a permis lui Ngadeu (31) să speculeze oportunitatea.

Revenire de "lei"

Din apostrofările şi ironiile spectatorilor s-a născut golul egalizator, nu înainte ca Straton să mai aibă emoţii cu Cabrera şi cu Matulevicius, în aceeaşi fază. Acka (55) a tras cu ură şi-a reaprins speranţele Băniei, dar şi jocul "juveţilor". Zlatinski şI Nuno Rocha l-au pus la grea încercare pe Iliev al Botoşaniului.

Alb-albaştrii parcă mâncaseră jăratic, atacau în valuri, în inferioritate numerică! S-a trezit şi Straton, care a scos impetuos din faţa lui Cabrera. Andrei Ivan a încercat multe şi-a reuşit puţine în faţa scouterilor de la Genoa, trimişi să spioneze perla Craiovei.

Herghelegiu (90), introdus pe final, a adus 3 puncte de aur, care ar permite dreptul la Europa, iar Izvoranu, eliminat în prima parte, a sărit peste grupul bucuriei, o victorie în care nimeni nu mai credea cu vreo oră înainte.  Cabrera, la ultima fază, superfoarfecă, dar numai bară!

Două galbene în două minute

Oltenii i-au cerut lui Silviu Izvoranu să părăsească oraşul! Fundaşul a trecut de la a fi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei la nivelul de inamicul suporterilor. În minutul 37, a luat cartonaş galben pentru un fault în săritură.

După nici două minute, a pătruns pe stânga, a forţat un fault în careul advers, fiind lângă Ngadeu, care şi el fusese avertizat înainte, a căzut, iar Kovacs a considerat că a simulat şi i-a acordat cartonaş galben care i-a atras eliminarea.

Arest la domiciliu

Tribunalul București a decis ca Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, să fie plasată în arest la domiciliu.

"Instanța a hotărât arest la domiciliu. Vom contesta această decizie. Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Nici măcar procurorul, astăzi, nu a zis că în sarcina mea s-ar fi reținut vreo mită de bani, că aș fi luat bani de undeva. Nu am avut probleme", a declarat edilul la ieșirea de la Tribunal, potrivit realitatea.net.

Vasilescu este acuzată de luare de mită și spălare de bani.

4 goluria înscris Ngadeu pentru moldoveni, toate cu capul

10cartonaşe roşii a strâns Ştiinţa în acest campionat, cele mai multe dintre echipele Ligii 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.