Liga 1

EXCLUSIV Dialog neaşteptat între Porumboiu şi Crăciunescu: "Dacă erai arbitru ce dădeai la faza aia?" » Răspunsul este incredibil + Verdictul CCA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 aprilie 2016

Faza din finalul partidei Pandurii - Steaua la care campioana a primit penalty a născut multe controverse în rândul foştilor arbitri.

Ultimele declaraţii în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor arată un dialog incredibil între Adrian Porumboiu şi Ion Crăciunescu. Primul a susţinut că nu a fost penalty, în timp ce Crăciunescu a considerat contrariul la apariţiile TV.

Cei doi au oferit interviuri exclusive pentru ediţia tipărită a Gazetei, iar Porumboiu susţine că a avut un dialog neaşteptat cu fostul său coleg.

"Am vorbit cu el, chiar l-am întrebat: «Ioane, tu ai fi dat penalty?». «Nu», mi-a zis. El nici nu a văzut faza, a crezut că a venit direct direct din corner, nu l-a observat pe Hamroun".

În schimb, Crăciunescu îşi menţine părerea: "Hamroun atinge mingea doar un pic,  fără să-i schimbe traiectoria. Mingea a venit de la distanţă mare, jucătorul a avut timp suficient să anticipeze traiectoria".

Cum a decurs discuţia completă între cei doi, conform spuselor lui Porumboiu

- Ioane, dacă erai arbitru ce dădeai la faza aia?
- Probabil că o lăsam să meargă.
- Păi atunci de ce zici că a fost penalty?!
- Pentru că ăsta e regulamentul, Adi!

Ieri, Comisia Centrală de Arbitri a analizat faza care a aprins echipele plus foştii arbitri. Verdictul CCA: Avram şi Comănescu au procedat corect.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.