Liga 1

Semnal de alarmă tras de un simbol al clubului Dinamo cu privire la schimbarea siglei: "Trebuie rezolvate problemele cu domnul Badea pe cale pașnică"

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 01 April 2016

Simbol al lui Dinamo, Cornel Dinu este unul dintre oamenii care au prins cele mai multe embleme ca jucător, antrenor și oficial dinamovist.

Mister speră ca problemele cu societatea lui Nicolae Badea, care deține actuala siglă, să se rezolve fără complicații.

"Trebuie studiate cu atenție aceste lucruri din punct de vedere juridic întrucât sunt ceva probleme de acest gen cu fosta societate a domnului Badea, care deține actuala siglă.

Am convingerea că se va rezolva totul pe pale pașnică. De asemenea am convingerea că domnul Badea este un dinamovist veritabil fiincă nu are rost să ne războim aiurea.

Și așa sunt niște vremuri tulburi. Indiferent de siglă, toții sportivii de la toate secțiile clubului au fost recunoscuți ca adevărați câini roșii chiar dacă pe emblema clubului de fotbal au apărut abia la finalul anilor 90.

Poate se va ajunge la un nou desen. Nu e exclus să cuprindă și simbolul clubului, cei doi câini, care vor rămâne în tradiția mondială a grupărilor, așa cum Liverpool are cormoranii", a zis administratorul pentru GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.