Liga 1

Vrea mai mult » Prunea a câştigat în instanţă contra FRF, dar nu se opreşte aici

După ce a fost dat afară de FRF, Prunea a activat ca președinte la Iași, unde are 6.000 de euro salariu lunar

Articol de Marius Mărgărit  —  Saturday 2nd of April 2016 12:00

Membru în Comitetul Executiv, dar şi unul dintre cei mai mari contestatari ai actualei conduceri de la Casa Fotbalului, Florin Prunea a câştigat miercuri, în primă instanţă, procesul cu FRF, urmând să încaseze 283.000 de euro.

Demis în 2009 din funcţia de şef al Departamentului Internaţional, după ce a fost trimis în judecată în dosarul de corupţie din arbitraj, fostul internaţional a fost achitat de Curtea de Apel Argeş, în octombrie 2013.

El a cerut în instanţă recuperarea drepturilor salariale din perioada contactului, dar şi reinstalarea în vechea funcţie la FRF, însă Tribunalul Bucureşti i-a aprobat doar prima cerere.

Urmează încă un proces?

Surse din lumea fotbalului susţin că Prunea nu e complet mulţumit de decizia instanţei, care i-a respins demersul de a fi reangajat pe vechea funcţie: "El a cerut şi repunerea în funcţie. Nu s-ar fi dus să lucreze la FRF, dar ar mai fi obţinut de la Burleanu încă vreo 200.000 de euro".

Este şi motivul pentru care, spun aceleaşi surse, Prunea se gândeşte să mai dea încă o dată FRF în judecată. Decizia de miercuri a instanţei, executorie, nu şi definitivă, poate fi atacată cu apel de Federație.

"Aştept ca FRF să-mi trimită banii în cont, fiindcă decizia Tribunalului este executorie. După ce vom avea motivarea instanţei, mă voi sfătui cu avocaţii, să văd ce voi face în continuare"
Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.