Liga 1

Și-au uitat meseria » Gnohere și Essombe nu se mai întrec în reușite, ci în ratări

Gnohere și Essombe au uitat drumul spre gol

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday 3rd of April 2016 12:00

Unul dintre motivele pentru care Dinamo a ajuns să nu mai conteze în lupta pentru titlu după meciurile din play-off, deși putea încheia sezonul regular chiar pe locul 1, este acela că Harlem Gnohere și Marcel Essombe nu mai marchează.

Exceptând partida cu Chiajna (4-0), din sezonul regular, când au înscris amândoi, camerunezul chiar de două ori, cei doi golgeteri n-au mai punctat din toamna trecută. S-au adunat enorm de multe minute fără eficacitate.

  • "Bizonul" nu are nicio reușită în play-off și n-a mai punctat în campionat de pe 30 noiembrie 2015, cu Voluntariul (3-1). S-au strâns 8 partide în Liga 1 fără gol.
  • Essombe nu are nici el vreun gol în play-off și a strâns chiar 14 partide fără gol în toate competițiile. Nu a mai punctat de pe 7 noiembrie 2015, cu Timișoara (1-0). Vineri, a ratat singur cu Lung jr, la 1-0 pentru Astra.

13goluri și 3 pase decisive a strâns Gnohere în 32 de meciuri

8goluri și un assist a reușit Essombe în 24 de partide

Alte știri despre Dinamo:

"Suntem peste Steaua la fani"

Dinamoviștii sunt siguri că vor vinde toate cele 8.500 de bilete pe care le au pentru galerie, în vederea Derby-ului de România, de pe 10 aprilie, meciul fiind în deplasare, pe Național Arena. Zilnic, clubul a adus diverse glorii ale "câinilor" care vând tichete microbiștilor.

Ieri, a fost rândul lui Florentin Petre: "Atmosfera va fi extraordinară, va fi un spectacol în tribune făcut de suporterii noștri, sper să fie la fel și pe teren. La capitolul fani, suntem mult peste Steaua".

Vrea 6 jucători

Rednic a confirmat și după eșecul cu Astra că își dorește să continue din vară în Ștefan cel Mare. A spus-o răspicat: "Vreau să continuu, suntem în negocieri avansate, am discutat cu Ionuț Negoiță și înainte de meci. Am analizat împreună situația echipei și am ajuns la un numitor comun. E nevoie de minimum 5-6 achiziții".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.