GSP special

4 pagini de colecție în Gazeta de azi! Fantastica poveste a lui Ștefan Kovacs la Ajax refăcută prin mărturiile a doi olandezi. Fotografii memorabile publicate în premieră!

foto: arhiva națională a Olandei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 aprilie 2016

Doi olandezi, un jucător și un antrenor, spun în 4 pagini speciale din Gazeta Sporturilor de azi frumoasa poveste a lui Ștefan Kovacs la marele Ajax: 7 trofee în doi ani fantastici (1971-1973) alături de Johan Cruyff. 

Amplul material al lui Theodor Jumătate e presărat cu episoade spectaculoase și multe imagini memorabile, din arhiva națională a Olandei, care n-au mai fost publicate vreodată! 

Câteva dintre descrierile olandezilor care au acceptat să-i facă portretul în detaliu lui Kovacs:

"Kovacs părea la Ajax un intelectual aterizat printr-un accident în lumea fotbalului".

"Nu era nici dur, ca Michels, nici moale. Era la mijloc. Ideal. Michels ne rupea la antrenamente. Kovacs dansa. Să te pregătești cu el era o plăcere, într-o atmosferă relaxată, frumoasă”

"Dacă fuma mult Kovacs? Oh, Doamne! Enorm! Însă nu termina niciodată o țigară. O fuma până la jumătate, o arunca. Și, hop, alta nouă, imediat! Una după alta, «sudate». Red Dunhill, dacă-mi amintesc bine“

Articolul integral poate fi citit doar în ediția tipărită. Ziarul va fi la chioșcuri de la prima oră, dar îl poți răsfoi deja pe platforma digitală - AICI

Tot exclusiv print de azi:

» Interviuri eveniment! Gazeta a stat de vorbă la București cu cei mai mari doi jucători de snooker din istorie, Stephen Hendry și Ronnie O'Sullivan: "Știu sigur cine a trântit un meci cu mine!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.