Liga 1

MM Stoica a răbufnit după Steaua - ASA 2-1: "Suntem martelați de arbitri" » Ce a spus despre Șumudică și ce ironie a făcut la adresa Astrei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 April 2016

Steaua s-a impus în fața celor de la ASA Tg. Mureș, 2-1, la capătul unui meci cu erori de arbitraj.

Foștii arbitri Ion Crăciunescu și Constantin Zotta au opinat că Pintilii și Tamaș trebuiau eliminați, iar penalty-ul din care a marcat ASA Tg. Mureș a fost acordat eronat.

Mihai Stoica, noul director sportiv al Stelei, a avut o reacție dură și spune că echipa roș-albastră este dezavantajată constant de arbitri.

"Dupa ce am fost martelati de arbitri (pierzand meciuri cu 3 goluri anulate si 3 penalty-uri neacordate), la meciurile noastre se greseste impotriva ambelor echipe. Doar ca, PRIMA MARE EROARE este IMPOTRIVA noastra. Ultimele exemple, penalty la Tr Severin (fault Sapunaru la Popa, la 0-0) si penalty inventat cu Tg Mures (la 1-0).

Astept cu nerabdare un meci FARA greseli majore. Poate maine? (n.r. făcând referire la meciul Astra - Pandurii, arbitrat de Sebastian Colțescu)" Mihai Stoica pe Facebook.

MM Stoica l-a "atins" și pe Marius Șumudică, antrenorul Astrei.

"P.S. Nu-mi mai cereti sa-i raspund aluia de la Astra. Pot polemiza doar cu persoane care-si respecta meseria. Sau macar pe ei insisi" Mihai Stoica

 

Citește și: Probleme mari de arbitraj la Steaua - ASA: "Nu a fost penalty! În plus, Tamaș trebuia eliminat"

Citește și: Șumudică face scandal înainte de Astra - Pandurii: "Va fi o brigadă dubioasă! O să aveți o mare surpriză"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.