Tenis

Carolina Garcia nu a făcut remarce rasiste la adresa Irinei Begu

+2 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 aprilie 2016

08:35

WTA a concluzionat că nu există probe privind acuzațiile de rasism ce o privesc pe Caroline Garcia.

Jucătoarea din Franța a fost subiectul mai multor articole în presa portugheză, precum și pe diferite forumuri, care au acuzat-o că ar fi insultat-o pe Irina Begu.

Știre inițială

În timpul meciului de ieri dintre Irina Begu și Caroline Garcia, din turul I al turneului de la Charleston, SUA, a avut loc un incident neplăcut, susține presa din Portugalia. Begu, locul 34 WTA, a învins-o pe Garcia, locul 44 WTA, după un meci maraton, de 2 ore și 50 de minute, scor 6-4, 2-6, 7-6.

Un site de tenis din Portugalia scrie că în setul trei, la scorul de 6-6, franțuzoaica în vârstă de 22 de ani a avut un comentariu jignitor la adresa Irinei. Potrivit informațiilor, Garcia a spus "Uite, o să pierd în fața acestei țigănci de c***t!".

Faza nu a trecut neobservată, iar mai mulți fani ai tenisului au criticat-o pe Garcia, rețelele de socializare fiind umplute de reacții dure la adresa jucătoarei din Franța.

 

 

 

 

La minutul 2:45, Garcia are o reacție nervoasă și vorbește în franceză, fiind nemulțumită de jocul ei.

Pe filmare nu se înțelege ce spune, dar cei prezenți la meci susțin că ar fi o jignire adusă Irinei.

Cine este Caroline Garcia

Caroline Garcia este o jucătoare de tenis franceză, născută în Saint-Germain. Aceasta a trecut la profesioniști în 2011, iar de-a lungul carierei a cucerit doar un singur titlu WTA, în 2014 la Bogota.

Cea mai bună clasare a avut-o în martie 2015, când a fost pe locul 23. Din tenis, Garcia a câștigat 2.200.000 de euro.

La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanță a avut-o la Australian Open, în 2015, și la Wimbledon, în 2014, când a ajuns în turul trei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.