Liga 1

EXCLUSIV Edi Iordănescu a driblat regulamentul cu grație! Metoda inedită găsită pentru a ține ședința tehnică la pauză

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 05 aprilie 2016

Edward Iordănescu este suspendat pentru meciul de azi, cu Astra, urmărind reprizele din tribună, din apropierea lui Narcis Răducan.

Totuși, antrenorul Pandurilor a găsit un subterfugiu prin care să țină, la pauza partidei, ședința tehnică în imediata vecinătate a vestiarelor. A scos echipa din cabină și a vorbit cu jucătorii, iar spectatorii prezenți la partidă l-au pozat pe antrenorul Pandurilor!

Ce spune Astra: "Interzis!"

Oficialii Astrei susțin că tehnicianul avea interzis să comunice direct cu jucătorii. "Nu contează că a vorbit la telefon, s-a și văzut pe imagini, dar nu are cum să se dovedească.

Însă e interzis să intre în contact cu echipa! De când începe meciul și până cu 15 minute după partidă. Și noi am avut antrenorul suspendat, așa e!", au reacționat reprezentanții giurgiuvenilor.

Ce spun oficialii LPF:  "Dribling românesc"

Un observator al Ligii, chestionat de Gazeta Sporturilor, a mărturisit că Iordănescu junior are o portiță de evadare:

"Nu scrie nicăieri că nu ar avea voie să-și adune echipa sau să țină o ședință dacă nu este într-unul din locurile următoare: incinta terenului, vestiare, culoare de acces sau suprafață tehnică. În afara clădirii, în curte, este un dribling românesc!

Astea sunt șmecherii, dar nu ai ce face, nu este stipulat așa ceva în regulament".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.