Liga 1

Narcis Răducan anunță: "Arbitrul a scris în raport că a văzut jucătorii ieșind afară" » Nu exclude o altă suspendare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 April 2016

Narcis Răducan anunță că arbitrul a scris în raport faptul că jucătorii au ieșit din incinta arenei pentru a primi indicații de la Edward Iordănescu la partida terminată de gorjeni la egalitate pe terenul Astrei, scor 0-0. 

"Eu îmi aduc aminte de un episod când Leo Grozavu a chemat echipa în tribune. Iar antrenorii suspendați se postează tot timpul în spatele băncii de rezerve și se comportă ca un antrenor obișnuit. Regulamentul e ambiguu și avem destul antecedente în Liga 1, nu e chiar o noutate.

Am făcut totul la vedere ferm convinși că nu încălcăm regulamentul. Și arbitrul a scris în raport că a văzut jucătorii oaspeți ieșind afară. Știu ca nu e de bine, dar nu am avut nicio intenție să ne ascundem. Știm ce practici s-au folosit în Liga 1, nu văd o problemă.

Edi a fost cu ideea. Mă tem de orice la noi, dar cred că avem argumentele necesare să dovedim că este cel puțin o practică obișnuită în Liga 1. Dacă cineva va dori să dea iarăși un exemplu cu Edi Iordănescu, bineînțeles că mă aștept la o suspendare", a spus Narcis Răducan la Dolce. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.