Liga 2

Veste mare de la Constanța! Farul va fi preluat de un grup de investitori care își propun promovarea în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 aprilie 2016

Fostul arbitru Constantin Frățilă este gata să preia alături de alte persoane clubul FC Farul. Omul de afaceri a spus că nu are nici o importanță situația în care a ajuns.

„Vrem să preluăm clubul, aşa cu datorii cum e el, şi dorim să-l ducem în Liga 1. Vorbesc în numele meu şi al mai multor oameni de afaceri constănţeni. O echipă cu asemenea tradiţie ar trebui de urgenţă ajutată să revină în prima divizie.

Suntem dispuşi să preluăm Farul aşa cum e el acum, cu datoriile pe care le are. Cu o singură condiţie, să preluăm şi să manageriem noi. Oferta există şi într-un cadru restrâns, dar am făcut-o acum şi publică.

Există şi o altă variantă, Academia Farul, care poate fi foarte uşor adusă în zona profesionismului. Dar, momentan, noi dorim să preluăm Farul aşa cum este el“, a spus Constantin Frăţilă, anunță RadioConstanța.ro.

Farul este în prezent pe locul 4 în play-off-ul Seriei a 2-a din Liga a 2-a, având 19 puncte, cu patru mai puțin decât locul 2, primul care asigură promovarea și care este ocupat de Dunărea Călărași. Echipa constănțeană a retrogradat de pe prima scenă a fotbalului românesc la finalul sezonului 2008-2009.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.