Nationala

FRF pregătește revenirea lui Mircea Lucescu » Anunțul făcut de un oficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 aprilie 2016

Foarte probabil, la sfârșitul Campionatului European din Franța, Anghel Iordănescu nu-și va mai continua munca la cârma echipei naționale. FRF care a anunțat că-l dorește pe Mircea Lucescu pentru a prelua frâiele primei reprezentative.

Anunțul a fost făcut de consilierul președintelui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, la Dolcesport.

"Mircea Lucescu este definiția antrenorului universal. Are capacitatea de a se adapta unor situații dificile, unor culturi fotbalistice diferite. FRF încă mai speră să-l aducă selecționer! E greu de vorbit despre șanse acum, pentru că după plecarea lui Pițurcă, atunci s-a făcut conexiunea între FRF și Mircea Lucescu, și puteam băga mâna-n foc că îl numim atunci. Șansele erau de 90 la sută!

Vă mai pot spune că în momentul în care Burleanu s-a dus în Ucraina, domnul Lucescu i-a cerut să vină cu toată documentația. M-am ocupat eu de toată zona aia, tot ce a cerut el. Rapoarte de meci, DVD-uri, totul legat de preliminarii. Numai eu știu ce dosar i-am făcut. Omul era chiar pe punctul de a zice DA! A fost discuția între el și Ahmetov, iar asta a însemnat 10 la sută, procentele care au schimbat până la urmă soarta", a spus Andrei Vochin.

"Eu am speranțe și din câte știu au mai fost discuții. Domnul Lucescu a fost în toată perioada asta extrem de apropiat echipei naționale. A venit în cantonament, a fost la meciul cu Irlanda de Nord și a purtat discuții cu domnul Iordănescu. De altfel, ei se înțeleg foarte bine, chiar dacă au fost rivali atât pe teren, cât și în cariera de antrenor. Domnul Iordănescu a acceptat prezența domnului Lucescu acolo. Ne-am întâlnit chiar și la tragerea la sorți" Andrei Vochin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.