Derby de Romania

Fostul antrenor al Stelei critică situația roș-albaștrilor: "O echipă care se respectă nu ajunge în situația asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 April 2016

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei din 2015, an în care a stat pe banca tehnică alături de Rădoi și Dică, a criticat situația în care se află echipa roș-albastră înaintea meciului cu Dinamo din punct de vedere ofensiv.

"Ineficacitatea atacanților Stelei reprezintă o problemă. Echipele care se respectă nu ajung în situația să n-aibă un atacant de valoare. Sunt convins totuși că Reghe va găsi soluția cea mai bună. Chipciu e omul care trebuie să demonstreze că are valoare și merită să joace la echipa națională.

Reghe a demonstrat că se pricepe la astfel de jocuri tari. O echipă care se respectă nu stă în antrenor, ci jucătorii trebuie să ia măsuri în teren. Acolo e treaba jucătorilor. Cred că în jocul de duminică Steaua are destule atuuri încât să câștige", a spus Dumitriu la Digisport.

"Plecarea lui Budescu de la Astra s-a văzut. El e un jucător foarte bun. Nu cred că domnul Iordănescu, în situația în care jucătorul va demonstra, nu-l va lua la echipa națională" Dumitru Dumitriu

Steaua - Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport 1, DolceSport 1, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.