Stranieri

Pleacă Gâlcă? Anunţul făcut de un post de radio spaniol + cine i-ar putea lua locul » Reacția antrenorului

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 aprilie 2016

Un post radio spaniol a anunţat că Espanyol îl va înlocui pe Costel Gâlcă la finalul sezonului cu actualul antrenor al lui Rayo Vallecano, Paco Jemez, însă oficiali de la Espanyol au infirmat informaţia.

"Nu am negociat, nici măcar nu am vorbit" cu Paco Jemez, a declarat un oficial al echipei la care antrenează Gâlcă pentru cotidianul Sport. Este "o tentativă de destabilizare, acum, când suntem foarte aproape să ne asigurăm matematic prezenţa în La Liga şi sezonul viitor", a adăugat oficialul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, notează news.ro.

"Momentan, nu am vorbit nimic despre viitorul echipei. I-am explicat (n.r. patronului) doar cum merg lucrurile momentan aici. Clubul trebuie să ia lucrurile în ordinea priorităților, iar asta înseamnă mai întâi salvarea echipei și abia apoi putem vorbi de viitor. În această perioadă e logic să apară nume de antrenori, așa că nu le acord prea mare importanță" Constantin Gâlcă la conferința de presă

Espanyol ocupă poziţia a 13-a în campionatul Spaniei, cu 36 de puncte, la opt puncte de Gijon, prima formaţie clasată pe loc retrogradabil.

Formaţia antrenată de Costel Gâlcă are o serie de patru meciuri fără înfrângere, înregistrând două victorii şi două remize.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.