Volei

Revenire formidabilă » CSM Târgoviște a trecut de Alba Blaj și va juca finala cu CSM București

Laura Pihlajamaki a servit excelent în meciul de aseară // FOTO CEV

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday 9th of April 2016 12:00

CSM Târgoviște a bătut campioana Alba Blaj și va juca mâine finala Cupei României cu CSM București.

Finala Cupei României se va juca duminică, de la ora 12:00, la Piatra Neamț, între CSM Târgoviște și CSM București. E reeditarea semifinalei campionatului între ocupantele locurilor 2 și 3.

CSM Târgoviște-Volei Alba Blaj 3-2

Campioana Volei Alba Blaj a început excelent disputa din semifinale, de ieri. Elevele lui Darko Zakoc au condus cu 2-0 la seturi după 25-23 și 25-15, dar au redus motoarele și Târgoviște a profitat imediat. A câștigat setul 3 în prelungiri, 26-24, iar apoi pe al patrulea la 21!

În decisiv, fetele lui Zoran Terzici, selecționerul Serbiei, încărcate cu moral, s-au desprins la 11-8 de la 8-8 și au câștigat meciul la 12. 3-2 pentru vicecampioane, care ajung astfel pentru prima dată în finala Cupei României.

CSM București-Medicina Tg. Mureș 3-1

În cea de-a doua semifinală, recent câștigătoarea Challenge Cup și-a respectat statutul de favorită. După un prim set acontat repede, 25-19, a urmat cel mai disputat. Mureșencele au condus cu 15-9 și apoi au avut patru mingi de set, la 24-20.

Serviciile Roxanei Bacșiș au readus Bucureștiul în joc. S-a ajuns la 24-24, dar acolo două greșeli pentru echipa italianului Francois Salvagni au trimis setul la Tg. Mureș.

CSM a făcut însă repede ordine, a cucerit repede setul 3, 25-16, iar în cel de-al patrulea conturile s-au încheiat la 16. Și pentru formația din Capitală va fi prima finală de Cupă câştigată, dar și posibilitatea pentru al doilea trofeu în acest sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.