Liga 1

VIDEO Astra i-a oferit o lecție de fotbal Viitorului » Trupa lui Hagi nu i-a pus nicio problemă în înfrângerea cu 1-3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 aprilie 2016

Astra a câștigat pe terenul Viitorului, scor 3-1, în cea de-a 6-a etapă din play-off, după un meci în care trupa lui Gheorghe Hagi n-a contat.

VIITORUL - ASTRA 1-3
A marcat:
Ciobanu 82 / Boudjemaa 19, Găman 59 p., Alibec 60 VIDEO / liveTEXT

Primul gol a venit în minutul 19, când Boudjemaa a pus latul și a trimis o minge în poartă după o centrare foarte bună a lui Junior Morais. Nouă minute mai târziu, Viitorul a rămas în 10! Nedelcu a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault întârziat la Boldrin.

Aflați în inferioritate numerică, jucătorii Viitorului au cedat încă o dată în minutul 58, când Alibec a fost faultat în careu de Boli și arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Găman a fost cel care a transformat lovitura de pedeapsă.

Alibec și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după o oră de joc. Boldrin a profitat de o minge venită neașteptat de la Răzvan Marin, i-a pasat atacantului giurgiuvean și fotbalistul prins la șaormerie zilele trecute a marcat cu un șut plasat în dreapta lui Tordai.

Golul de onoare al Viitorului a căzut cu 8 minute înainte de final, când Ciobanu, intrat pe teren în minutul 77, a primit o pasă de peste 60 de metri de la Hodorogea, a preluat perfect și a finalizat cu un șut superb, acesta fiind și debutul fotbalistului în Liga 1.

Astra rămâne lider în Liga 1, cu 39 de puncte, la 4 lungimi de urmăritoarea Steaua, care va avea un meci dificil duminică împotriva lui Dinamo. Viitorul ocupă în continuare poziția a 5-a, cu 25 de puncte.

Echipele de start:

Viitorul: Tordai - R. Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - R. Marin, D. Nedelcu, De Lucas - A. Chițu, I. Hagi, Fl. Tănase
Rezerve: Buzbuchi, C. Perju, I. Filip, Casap, Cicâldău, V. Ciobanu, Fl. Coman

Astra: S. Lung jr. - Queiros, Geraldo, V. Găman, J. Morais - Takayuki, Fl. Lovin - Boudjemaa, Boldrin, De Amorim - Alibec
Rezerve: Gavrilaș, Cr. Oros, D. Niculae, D. Florea, Al. Ioniță, Dandea, Al. Stan

Citește și

Două cote tari pentru Viitorul – Astra pe Pariori.ro » Puștii lui Hagi n-au mai câștigat acasă din noiembrie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.