Liga 1

Jucătorii Astrei au început sărbătoarea: "În vestiar se cântă «Cine e pe primul loc?»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 April 2016

Florin Lovin a vorbit după meciul câștigat de Astra în fața Viitorului, scor 3-1, și spune că în vestiarul echipei se cântă vestitul "Cine e pe primul loc?".

"Acesta a fost obiectivul nostru, să ajungem cu un avans la meciul cu Steaua (n.r. acum au +4). Dacă vrem să fim campioni cu adevărat trebuie să-i batem și să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din campionat. Eu sunt un fan al Viitorului, pentru că a dovedit că un proiect cu jucători tineri poate fi de succes.

Motivația a învins azi. Se simte tensiunea. E normală la acest nivel. Conducem acest campionat de foarte multe meciuri și cred că ar fi păcat să pierdem campionatul. Da, în vestiar se cântă «Cine e pe primul loc?». Dar degeaba cântăm dacă nu vom fi și la final pe prima poziție", a spus Lovin la Dolcesport.

"Cred că cei de la Viitorul au luat roșu prea devreme și acolo s-a schimbat jocul. Am marcat și azi, asta e, n-am ce face, trebuie să luăm campionatul. Sunt mulțumit de jocul meu, mai puțin cel de la meciul cu Pandurii. N-am niciun semnal din partea selecționerului, dar știu că dacă voi da goluri nu ar avea de ce să nu mă ia"
Denis Alibec

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.