Liga 1

Schimb dur de replici între Șumudică și MM: "El s-a îmbrăcat în dungi și a fost tâmplar" / "Prea prost. Prea de la țară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 aprilie 2016

Marius Șumudică i-a răspuns lui Mihai Stoica după ce directorul sportiv al Stelei l-a ironizat printr-o declarație la o conferință de presă (DETALII).

"Mă simt puternic. Orice război îl voi duce până la capăt. Venind spre stadion, am văzut declarația domnului Mihai Stoica. Eu indiferent cum m-aș îmbrăca pe întuneric, niciodată nu m-am îmbrăcat în dungi. Dânsul în ultima vreme a avut niște tricouri în dungi și a fost tâmplar. Ferească Dumnezeu! Ăsta-i răspunsul meu pentru domnul... sau doamna. Am văzut că unii îi zic Mimi, alții Mița.

Chiar dacă sunt mai plinuț, am o nevastă frumoasă, doi copii. N-am nimic în dungi și sper să n-am până la sfârșitul meu în fotbal", a spus Șumudică la conferința de presă.

La câteva minute după declarația lui Șumudică de la conferința de presă, Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul său de Facebook, ca răspuns la cele spuse de antrenorul Astrei.

"N-am fost atent la al doilea galben al lui Nedelcu, n-am fost atent la penalty (a fost atent domnul adițional Istrate care n-a văzut faultul asupra lui Popa la Pandurii-Steaua)...în rest toate bune.
P.S. Mă gândeam că o să am un adversar cu care se poate întreține o polemică interesantă. M-am înșelat. Prea prost. Prea de la țară", a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

"Tu te-ai născut antipatic. Tu faci glume de fizic, de cum se îmbracă unii, nu te uiți în oglindă, te îmbraci pe întuneric?" Mihai Stoica (declarația care a stârnit scandalul)

"Dacă eu voi fi suspendat pentru anumite gesturi, atunci să fie și Stanciu suspendat. Cu Reghe n-am nicio problemă. Ei să-mi lase jucătorii în pace că ne sunau să ne transfere jucătorii, dar n-au luat decât unul pe care l-am lăsat eu"
Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.