Volei

Regină din provincie » CSM Târgoviște a câștigat Cupa României în dauna celor de la CSM București

Milagros Collar de la CSM Târgoviște a spart blocajul celor de la CSM București de mai multe ori // FOTO sportpictures.eu

Articol de Roxana Fleşeru  —  luni, 11 aprilie 2016

Finala Cupei României, care s-a jucat la Piatra-Neamț, a avut partea sa de intrigă, cu cele două echipe dorind cu ardoare să pună în vitrină acest trofeu.

CSM București voia companie pentru Cupa Challenge recent câștigată, iar CSM Târgoviște să o ia acasă pentru prima dată.

La învestirea în funcția de antrenor al formației din Târgoviște,  sârbul Zoran Terzici a spus că obiectivele sale în acest sezon sunt ca echipa să crească și să se impună în Cupă și campionat.

Un prim obiectiv realizat, după ce fetele sale au trecut ieri cu 3-0 (20, 24, 23) de echipa momentului, CSM București. "E o bucurie imensă pentru noi. Sper să luăm și campionatul", a spus Alexandra Sobo pentru DigiSport.

Duelul dintre cele două formații nu s-a încheiat aici. Formațiile din Târgoviște și București sunt adversare și în semifinalele Diviziei A1, care se joacă după sistemul "cel mai bun din cinci". Până acum s-au jucat două partide, iar scorul  general este 1-1. Următoarele partide sunt programate pe 14 și 15 mai la București.

La masculin,  ACS VM Zalău s-a impus în finală, tot la Piatra-Neamț, în fața celor de la CS Știința Explorări Baia Mare cu 3-0 (21, 14, 20).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.