Derby de Romania

Mercato de pomană » Majoritatea achizițiilor din iarnă prind cel mult banca de rezerve la Steaua

Accidentările l-au scos din joc pe Marica.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 11th of April 2016 12:00

Reghecampf defilează cu ce are la dispoziție. Majoritatea achizițiilor din iarnă prind cel mult banca de rezerve.

"Skill"-urile lui Thomas Neubert și talentul de motivator al lui Reghecampf sunt singurele argumente în plus ale Stelei față de prima parte a sezonului. Lotul a rămas, în mare, același pe care îl conducea Mirel Rădoi.

Campioana a căutat să se întărească în intersezon ca să forțeze recuperarea punctelor care o despărțeau de Astra. Doar că numele noi nu s-au impus. Chiar au dezamăgit, unele au ajuns să nu mai aibă loc nici măcar pe banca de rezerve!

Reghecampf i-a lăsat spectatori ai derby-ului pe trei dintre jucătorii-vedetă achiziționați de club în ultimele luni:

Houssine Kharja

Supertalentul marocan a făcut carieră în Serie A și a debutat excelent la Steaua în toamnă. S-a accidentat la Baia Mare, într-un meci de Cupă, iar Reghecampf nu are răbdare să-l repună pe picioare pe african. Fost la Inter, la Roma și la Fiorentina, Kharja nu mai are loc nici ca rezervă a lui Pintilii și a lui Bourceanu.

Thaer Bawab

Iordanianul a jucat slab în runda trecută, la 2-1 cu ASA, și a intrat pe lista lui Becali: "Dacă intru vârf, eu joc mai bine decât el!". Reghecampf a reacționat și l-a lăsat în afara lotului pe atacantul care părea o adevărată lovitură astă-iarnă, grație imaginii pe care și-a creat-o la Mediaș și la Craiova.

Ciprian Marica

"Ciprian se antrenează foarte bine", a anunțat Reghecampf. A rămas singura activitate a lui Marica. Transferul lui la Steaua a fost evenimentul iernii în Liga 1. Afacerea se dovedește proastă pentru toată lumea: echipa nu profită de randamentul lui Ciprian, iar el și-a luat adio de la Euro, turneul pentru care revenise în campionatul românesc.

4jucători achiziționați în ultimele 12 luni au început derby-ul pe bancă: Enache, Muniru, Timo Gebhart și Gregory Tade. Încasează din salarii, împreună, 55.000 de euro net în fiecare lună

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.