Liga 1

Becali își temperează subalternii: "Terminați că sunteți penibili!" » Patronul Stelei a povestit discuția cu Reghe și MM în direct la TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 aprilie 2016

Gigi Becali a discutat cu MM Stoica și Laurențiu Reghecampf după remiza cu Dinamo, scor 1-1. Patronul Stelei a încercat să-i potolească pe subalternii săi și să nu mai declare faptul că Dinamo nu și-ar fi apărat corect șansele cu Astra. 

"Am vorbit aseară cu Reghe. Băi, terminați cu declarațiile astea. Și tu, și MM. Asta i-am zis. Nu e adevărat că Dinamo nu și-a aparat corect șansele cu Astra. Dacă o băteau pe Astra erau candidați la titlu. Terminați că sunteți penibili!

Nu poți să obligi omul să piardă în casa lui. El vrea pe 4? Ei joacă pentru că suntem Steaua și ambiția lor este să ne bată. Cum să nu-și apere corect șansele? Nu este adevărat!

Rednic le-a dat o replică extraordinară: noi am jucat și diferența a făcut-o Alibec. Daca Essombe ratează la 0-0 cu Astra, altfel era la 1-0 și la revedere. Mai erau șanse apărate incorect?", a spus Becali la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.