Liga 2

Dinu Gheorghe revine în fotbal! Echipa-surpriză la care va fi președinte: "Am semnat pe doi ani! Voi sta pe bancă"

Articol de Victor Vrînceanu  —  luni, 11 aprilie 2016

După despărțirea de Dinamo, în aprilie 2015, Dinu Gheorghe a fost "liber de contract", dar acum este aproape de revenirea în fotbal.

UPDATE 19:15

Dinu Gheorghe a anunțat că s-a înțeles cu cei de la Rapid și ca a semnat pe doi ani, urmând să fie director sportiv.

"Am semnat. Am primit oferta și poate e nevoie și de mine la echipă. De la vară voi mai sta doi ani. Până atunci voi fi director sportiv și voi sta pe bancă.

Domnul Moraru a promis că echipa va ieși din insolvență. Dacă acum nu se aprobă planul de reorganizare, în 2017 Rapid iese din insolvență. Situația actuală nu este gravă.

Sunt probleme din cauza datoriilor către alte echipe. Sper ca după promovare, Rapid să poată să scape de aceste datorii. Sunt restanțe și la angajați, dar Rapid și-a respectat toate obligațiile până la 31 decembrie, pentru a primi licența.

Sunt probleme din sezonul trecut și dacă nu găsim înțelegere pentru a se primi banii după promovare, există riscul ca Rapid să înceapă campionatul viitor cu trei puncte mai puțin", a spus Gheorghe la DigiSport.

Știre inițială:

Dinu Gheorghe negociază cu Valerii Moraru și este foarte aproape de a reveni ca oficial la Rapid, anunță DigiSport.

Dinu Gheorghe ar urma să preia echipa în zilele viitoare și să se ocupe de strategia pentru sezonul viitor, când echipa are mari șanse să joace în prima ligă.

"Suntem în discuții. Vom vedea diseară ce se va întâmpla. Trebuie să mai negociez cu domnul Moraru"Dinu Gheorghe, pentru GSP.RO

Dinu Gheorghe, 60 de ani, a lucrat la Rapid în mai multe rânduri, ultima dată la începutul lui 2015. Atunci a stat doar trei săptămâni și a plecat după o neînțelegere cu Valerii Moraru. De-a lungul timpului, "Vamă" a mai fost președinte la Dinamo, Astra și FC Brașov.

Rapid este lider în play-off-ul Seriei 1 din Liga a 2-a, având 25 de puncte. Situația la formația giuleșteană este una dificilă, clubul fiind în insolvență. În plus, există riscul ca Tribunalul să decidă ca echipa sa intre în faliment.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.