Cupa Ligii

Vor să-i "ardă" pe steliști » Oficialii Astrei, măsuri fără precedent la meciurile cu Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 April 2016

Astra și Steaua  se vor întâlni de două ori în această săptămână, miercuri în Cupa Ligii și duminică, în etapa a șaptea din play-off, în meciul care ar putea decide campioana.

Oficialii giurgiuvenilor au stabilit prețurile biletelor pentru cele două partide, iar cifrele anunțate au provocat nemulțumire în rândurile fanilor. Pentru partida din Cupa Ligii, un suporter va trebui să plătească 50 de lei pentru un bilet, în timp ce pentru disputa din campionat, prețul se dublează, ajungând la 100 de lei!

Ca o comparație, un abonament la peluză pentru tot sezonul (19 meciuri în Liga 1, preliminarii Europa League, Cupa României și Cupa Ligii) costă 90 de lei.

"Dacă tot vor fi mai mulți oameni în tribune care vor ține cu Steaua, atunci măcar să scoată banul!", ar fi fost una dintre explicațiile neoficiale ale acestei măsuri. 

Surse din cadrul clubului au declarat pentru GSP că galeria Stelei va sta la tribuna a doua, pentru a preveni incidente precum cele de la Astra - Dinamo, când ultrașii dinamoviști au stat la tribuna 1, în spatele băncilor de rezerve, și au avut o răfuială cu Șumudică.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.