Liga 1

VIDEO Show dictat de haos » Partidă spectaculoasă și plină de erori între Pandurii și ASA, scor 3-3

Mureșan a pierdut multe dueluri la mijlocul terenului

Articol de Sebastian Culea  —  Tuesday 12th of April 2016 12:00

Cele două formații au încheiat la egalitate, 3-3, după o partidă spectaculoasă și plină de erori.

Furtuna violentă de cartonașe roșii din primul duel din play-off s-a transformat într-una de goluri! De doar zece minute au avut nevoie gorjenii ca să deschidă scorul: angajat perfect de Antal, Hora l-a învins pe Stăncioiu din interiorul careului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

dezordine totală

Reușită care nu i-a amorțit deloc pe oaspeți. Brandan l-a lăsat singur cu portarul pe Voiculeț, după o pasă splendidă cu călcâiul, iar mijlocașul a egalat! Repetatele erori din apărarea ASA-ului anunțau încă o reușită pentru gazde.

Nici la o probă de "luft sincron" defensiva ardelenilor n-ar fi ieșit cu bine. Dacă Balaur a luftat impecabil, Matei - următorul la rând - a ratat un procedeu similar, reușind să atingă mingea exact cât să-i pună golul pe tavă lui Antal: 2-1!

Aproape au învins

Matei nu s-a mulțumit cu un singur favor pentru mijlocașul gorjenilor. După o tentativă penibilă a fundașului de a respinge mingea cu capul, Hora l-a servit pe Antal, care a bifat dubla (50). ASA n-a fost dărâmată nici acum!

Un sfert de oră mai târziu, Gorobsov a relansat partida după o lovitură liberă la care Stanca n-a avut reacție (65). Tot Gorobsov a centrat și la golul egalizator, semnat de Balaur cu zece minute înainte de final. Buș putea aduce victoria pentru oaspeți în ultimele minute, însă s-a împiedicat inexplicabil în momentul șutului. 

"Felul în care am gestionat ultima parte a partidei nu denotă inteligență și nici maturitate. Suntem o echipă mică, incompletă, departe de cum ne-au văzut specialiștii. Mă bucur pentru Antal, pentru că traversa o perioadă nefastă și avea nevoie de gol"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

"Mi-am adus aminte de Dinamo - Foresta. Trebuia să ținem de minge. A fost greșeala noastră și ne cerem scuze față de toată lumea. Am fost penibili! Sunt șocat. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat"
Cristian Săpunaru, mijlocaș Pandurii

"Cu toate că echipa a avut dorință și că am egalat, nu m-a satisfăcut deloc jocul nostru. Prima repriză a fost extrem de slabă. Pandurii a jucat bine, însă noi am reacționat după fiecare gol"
George Ciorceri, antrenor ASA Tg. Mureș

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.