Liga 1

Un fost fotbalist al Stelei îl atacă pe Gigi Becali: "Nu eram lăsat să intru pe stadion! Acum țin cu Dinamo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 aprilie 2016

Jean Vlădoiu,  fost jucător la Steaua, a vorbit despre modul în care a fost dat afară de la formația roș-albastră și îl critică pe Gigi Becali, patronul echipei.

"Steaua rămâne a mea până în 2000. Din 2001 nu mai am nicio amintire cu această echipă. Pe domnul Becali l-am prins la început și am avut ceva probleme.

Eu mi-am rupt genunchiul și cei de la Steaua nu s-au comportat cu mine cum trebuia. Am fost trimis la Pitești, unde am dat 16 goluri, iar în locul meu a venit Neaga. Nu eram un jucător care să fie dat afară. Sunt amintiri neplăcute pentru mine.

Dacă cei de la Steaua ar fi discutat cu mine, nu era nicio problemă. Plecam într-un mod civilizat și totul era ok. Pe mine nu mă lăsau să intru în stadion sau la antrenamente. Toate astea mi-au lăsat un gust amar", a spus Vlădoiu la DigiSport.

"La Dinamo m-am integrat foarte bine. Eram prieten cu toată lumea. Țin cu Dinamo. La meciul Steaua-Dinamo am vrut să câștige Dinamo" Jean Vlădoiu

Jean Vlădoiu a jucat în trei rânduri, între 1990-1993, 1995-1996 și 2000-2001. De-a lungul carierei, Vlădoiu a mai jucat la Rapid, Dinamo, Koln, Kickers Offenbach, FC Argeș, U Craiova și UTA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.