EURO 2016

Vedetele Albaniei au vorbit despre meciul cu România de la Euro: "Aveți această povară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 aprilie 2016

România și Albania se întâlnesc pe 19 iunie 2016 în etapa a 3-a a grupelor de la Euro 2016. Cei mai importanți jucători albanezi au vorbit despre partida împotriva României și se așteaptă la un duel aprig.

"Sigur că e posibil să ne mergem mai departe. Dacă ţinem cont de format, pentru că şi locul al treilea din grupă poate merge mai departe, totul este posibil.

Rezultatele Generaţiei de Aur a lui Hagi, Popescu şi a celorlalţi cântăresc greu. Există această povară, deci nu este uşor să reuşeşti aceleaşi lucruri pe care le-a reuşit generaţia României din 1994.

România se bazează pe jucători foarte buni, care au multă experienţă, începând cu Tătăruşanu şi cei din faţa lui, care au făcut lucruri excepţionale din punct de vedere defensiv.

România are jucători foarte tehnici, care sunt foarte buni cu mingea la picior, aşa că eu cred că va fi o adversară foarte dificilă pentru toate echipele din Europa" a declarat Lorik Cana (fundaș, 32 de ani, Nantes) pentru Digi.

"România și Albania se pot califica împreună din grupă, de ce nu? Echipele care vor alerga mai mult și vor lupta mai mult, vor trece de grupe" a zis și Ermir Lenjani (26 de ani, mijlocaș, Nantes)

Din grupa A de la Euro 2016 mai fac parte Franța și Elveția. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.